fbpx

Kvaliteta Nutty BARica potvrđena je na globalnoj razini

Nutty BARice od sada imaju i IFS certifikat, međunarodno priznanje visoke kvalitete proizvoda.

IFS certifikat danas je jedna od najpriznatijih normi za sektor hrane na svjetskoj razini, dodijeljen kao respektabilna potvrda ostvarenja visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda. Ovime se potvrđuje vrhunski standard kvalitete, sigurnosti i zdravstvene ispravnosti, te osiguravaju svi uvjeti za plasman proizvoda u trgovačke lance EU.

Od veljače 2023. godine sve Nutty BARice ponosno nose IFS certifikat kao potvrdu kvalitete na svjetskoj razini. Kao malom hrvatskom brandu, ovaj certifikat nam je vrlo bitna potvrda naše poslovne politike visoke kvalitete proizvodnje, te korak dalje u jačanju pozicija i širenju na domaćem i EU tržištu.

Nutty BARice – IFS Standard

Od svog prvog dana Nutty BARice rađene su bez kompromisa, kao zdravi obrok za svaku priliku i sve uzraste. Osim posljednjeg IFS certifikata, ponosno nose oznake Živjeti zdravo, Bez glutena, te Vegan za BARicu Chiarin tanjurić i Miss O.

Podsjetimo, BARice sadrže jako puno orašastih plodova što ih čini odličnim obrokom u svakoj prilici, na poslu, prije ili nakon treninga, na školskom odmoru ili u šetnji s psom. Uz to, nemaju aditive, palmina ulja, soli niti rafinirane šećere, a svi sastojci svake BARice jasno su komunicirani na samom omotu. I ono najvažnije, uz to što su hranjiv obrok za vas, BARice su i vrlo ukusan snack, a jedan od naša četiri okusa zasigurno će postati vaš omiljeni. Nutty BARice pronađite u svim SPAR i INTERSPAR policama zdrave prehrane, te u specijaliziranim trgovinama, ili naručite online.